BABAGAN AWAKE DHEWE

GOODFIX & FIXDEX GROUP Perusahaan teknologi tinggi lan raksasa nasional, kanthi luwih saka 300.000㎡ kanthi luwih saka 500 karyawan, macem-macem produk kalebu sistem post-anchoring, sistem sambungan mekanik, sistem dhukungan fotovoltaik, sistem dhukungan seismik, instalasi, posisi lan mbenakake sekrup. sistem lan liya-liyane.

Kita ora mung panyedhiya solusi profesional, nanging pabrikan gedhe kanggo nderek: Jangkar wedge (liwat baut) / Batang Utas / Batang Utas cekak / Batang Utas kaping pindho / Baut Hex / Kacang / Sekrup / Jangkar Kimia / Baut Fondasi / Jangkar Drop in / Sleeve Anchors / Metal Frame jangkar / Shield Anchors / Stub pin / Self ngebur ngawut-awut / Hex bolts / Kacang-kacangan / Washers / Photovoltaic Brackets etc. Welcome kanggo kunjungan lapangan kapan.

  • 5 unit produksi
  • Multi garis produksi perawatan lumahing
  • ETA disetujoni
  • Nduweni chain industri njamin kualitas dhuwur lan pangiriman cepet

Produk

  • rod ulir din 975
  • Kaluwihan FIXDEX

    garis produksi multi lumahing perawatan
    skala produksi paling gedhe ing China kanthi area manufaktur 300.000㎡
    Peralatan tes profesional lan insinyur kontrol kualitas profesional
    Sistem MES, lan operasi bengkel visual.
    ETA, ICC, CE ISO bersertifikat pabrik
    FIXDEX merek internasional sing diduweni dhewe

  • pabrik pengikat galvanis

FIXDEX Ketua-Pesen CECE

Grup FIXDEX & GOODFIX dadi mitra sing dipercaya kanggo para pelanggan

FIXDEX Ketua-Pesen CECE

Warta paling anyar

klien kita

Goodfix & FIXDEX bakal fokus ing riset lan pangembangan produk lan teknologi, perbaikan otomatisasi peralatan, inovasi digital, lan layanan sistematis, lan komitmen kanggo ningkatake produktivitas lan nyedhiyakake layanan sing luwih apik lan solusi sing cocog kanggo industri konstruksi.Tambah vitalitas bangunan lan perusahaan kanthi produk sing awet lan aman.