FIXDEX News

  • Sugeng warsa enggal 2023

    Sugeng warsa enggal 2023

    1. Ing taun anyar, kita bakal ngadhepi liyane kangelan lan tantangan, lan jangkah pembangunan perusahaan bakal luwih cepet.2. Ing taun anyar iki, ayo padha surak kanggo perusahaan lan surak kanggo perusahaan!Ayo kita kerja bareng kanthi siji ati lan siji pikiran kanggo mbangun perusahaan dadi "bahaya ...
    Waca liyane
  • FIXDEX & GOODFIX ngaturaken Sugeng Natal

    FIXDEX & GOODFIX ngaturaken Sugeng Natal

    Kanca-kanca lan para pelanggan: 1. Nalika keping salju padha mabur, nalika lilin padhang, nalika Natal teka, nalika pangestune saya dikirim, apa sampeyan mesem kanthi seneng?2. Gantung rasa seneng ing sled;3. Yen Santa Claus menehi rasa seneng, mula aku pengin menehi rasa seneng kanggo saben pelanggan lan kanca ...
    Waca liyane
  • Walikota County Jiao Yaji mlebu ing perusahaan kasebut kanggo neliti implementasine paket kabijakan lan langkah kanggo nyetabilake ekonomi, lsp.

    Walikota County Jiao Yaji mlebu ing perusahaan kasebut kanggo neliti implementasine paket kabijakan lan langkah kanggo nyetabilake ekonomi, lsp.

    Ing esuk 25 Agustus, hakim kabupaten Jiao Yaji tindak menyang Matrix Power saka grosir rod Utas lan goodfix hardware Manufaktur saka Grosir wedge anchor Enterprises kanggo neliti implementasine saka paket kawicaksanan lan ngukur kanggo nyetabilake ekonomi, polusi udara con.. .
    Waca liyane
  • 38.000 meter persegi utamane ngasilake rod lan stud benang

    38.000 meter persegi utamane ngasilake rod lan stud benang

    Goodfix (Jize) Hardware Manufacture Co., Ltd sing jembaré 38.000 meter persegi, utamané mrodhuksi rod lan kancing benang, kanthi luwih saka 200 staf.Threaded rod&thread stud Kapasitas saben wulan kira-kira 10000ton.Kehormatan kami: Pabrik bersertifikat ETA, ICC, CE lan ISO9001 Nasional Teknologi Tinggi Ent...
    Waca liyane
  • FIXDEX&GOODFIX Bangunan tim departemen fungsional ing musim panas 2022!

    FIXDEX&GOODFIX Bangunan tim departemen fungsional ing musim panas 2022!

    Aku tresna sampeyan mlaku ing gang peteng piyambak, lan cara sampeyan ora tumungkul!Nunggang angin lan mecah ombak lan mantep, kerja keras sepuluh taun bakal dadi produk sing apik!Bangunan tim departemen fungsional ing musim panas 2022!Kita bisa nggawe produk jangkar wedge, produk batang berulir ...
    Waca liyane
  • Teknologi fastening FIXDEX mulang sampeyan cara inspeksi sing efektif kanggo kapasitas beban jangkar wedge

    Karakteristik jangkar wedge: dawa jangkar wedge duwe benang sing luwih dawa lan luwih gampang dipasang, lan biasane digunakake ing fasilitas tugas abot.Kanggo njupuk pasukan fastening dipercaya lan ageng, iku perlu kanggo mesthekake yen ring clamp dipasang ing bolt anchor kebak ditambahi.Anchor bajingan...
    Waca liyane
  • Ing 2020, bijih wesi berjangka tekan dhuwur anyar kanggo taun, lan prices baja wiwit munggah, mengaruhi industri fastener

    2020 minangka taun sing luar biasa.Bubar, rega baja wis mundhak lan bahan baku fastener uga kena pengaruh.Rega saka jangkar wedge, liwat bolt, lan sekrup uga fluktuatif.Kanca-kanca sing butuh stok, hubungi FIXDEX FASTENING TECHNOLOGY INDUSTRY.Konstruksi baja: Ing 2 Juli ...
    Waca liyane
  • Jangkar baji beton

    Concrete wedge jangkar rod bolt diwenehake karo loro pipo expansion, supaya ana remuk fraktur lan gesekan area antarane bolt anchor lan tembok bolongan beton, mangkono nglebokake deformasi plastik saka baja lan beton.Permukaan untu sing ana ing ujung loro ...
    Waca liyane
  • Wedge anchor kawruh dhasar

    The Wedge anchor / Liwat bolt nggunakake slope saka trapezoid kanggo exert jumlah gedhe saka gesekan nganti efek mbenakake becik dijupuk Bahan saka fixdexWedge anchor / Liwat bolt punika baja karbon lan stainless steel.Nalika digunakake, wis disetel dening standar saka screws expansion.Place ...
    Waca liyane