Fase Ⅲ Pabrik

Pabrik fase 3

HEBEI Matrix power Co., Ltd.panutup 270000 kothak meter, duwe Staff luwih saka 300 Staff.Pabrik iki mrodhuksi krenjang fotovoltaik lan rod kawat panyulingan.
braket fotovoltaik
Kapasitas saben wulan kira-kira 10000ton.

deskripsi produk1