Kerja Kantor

Salesman Perdagangan Luar Negeri

Tanggung jawab proyek:

1. Nindakake bisnis dagang perusahaan, ngetrapake peraturan perdagangan lan ngembangake pasar.

2. Tanggung jawab kanggo ngubungi pelanggan, nyiapake kutipan, melu negosiasi bisnis lan menehi tandha kontrak.

3. Tanggung jawab kanggo nelusuri produksi, pangiriman lan pengawasan loading ing situs.

4. Tanggung jawab kanggo review dokumen, deklarasi pabean, pemukiman, layanan sawise-sales, etc.

5. expansion lan pangopènan customer.

6. Atur lan pengajuan materi sing gegandhengan karo bisnis.

7. Laporan babagan karya bisnis sing relevan.

Kualifikasi:

1. Gelar sarjana utawa ndhuwur, jurusan perdagangan internasional lan Inggris bisnis;CET-4 utawa ndhuwur.

2. Luwih saka 2 taun pengalaman operasi bisnis ing lapangan perdagangan, pengalaman kerja ing perusahaan manca luwih disenengi.

3. Menowo karo proses operasi perdagangan lan hukum lan peraturan sing relevan, kanthi kawruh profesional ing bidang perdagangan.

4. Tresna perdagangan manca, duwe semangat enterprising kuwat lan kemampuan anti meksa tartamtu.

Manajer Perdagangan Luar Negeri

Tanggung jawab proyek:

1. Nindakake bisnis dagang perusahaan, ngetrapake peraturan perdagangan lan ngembangake pasar.

2. Tanggung jawab kanggo ngubungi pelanggan, nyiapake kutipan, melu negosiasi bisnis lan menehi tandha kontrak.

3. Tanggung jawab kanggo nelusuri produksi, pangiriman lan pengawasan loading ing situs.

4. Tanggung jawab kanggo review dokumen, deklarasi pabean, pemukiman, layanan sawise-sales, etc.

5. expansion lan pangopènan customer.

6. Atur lan pengajuan materi sing gegandhengan karo bisnis.

7. Laporan babagan karya bisnis sing relevan.

Kualifikasi:

1. Gelar sarjana utawa ndhuwur, jurusan perdagangan internasional lan Inggris bisnis;CET-4 utawa ndhuwur.

2. Luwih saka 2 taun pengalaman operasi bisnis ing lapangan perdagangan, pengalaman kerja ing perusahaan manca luwih disenengi.

3. Menowo karo proses operasi perdagangan lan hukum lan peraturan sing relevan, kanthi kawruh profesional ing bidang perdagangan.

4. Tresna perdagangan manca, duwe semangat enterprising kuwat lan kemampuan anti meksa tartamtu.

Telemarketing

1. Tanggung jawab kanggo njawab lan nggawe telpon pelanggan, lan takon swara manis.

2. Tanggung jawab kanggo manajemen lan klasifikasi gambar lan video produk perusahaan.

3. Nyetak, nampa lan ngirim dokumen, lan manajemen informasi penting.

4. Karya saben dina liyane ing kantor.