dfc934bf3fa039941d776aaf4e0bfe6

PËR NE

GRUPI GOODFIX & FIXDEX Ndërmarrja kombëtare e teknologjisë së lartë dhe gjigandët, që mbulon mbi 300,000 ㎡me më shumë se 500 punonjës, gama e produkteve përfshin sisteme pas ankorimit, sisteme lidhjeje mekanike, sisteme mbështetëse fotovoltaike, sisteme mbështetëse sizmike, instalim, pozicionim dhe fiksim me vidhos sistemet etj.

Ne nuk jemi vetëm ofruesi i zgjidhjeve profesionale, por prodhuesi kryesor kryesor për sa vijon: Spirancat me pykë (nëpërmjet bulonave) / Shufrat me fileto / Shufrat me fileto të shkurtra / Shufrat me filetim të dyfishtë / Bulonat heks / Dado / Vida / Spirancat kimike / Bulonat e themelit / Ankorat e lëshuara / Ankorat e mëngës / Ankorat e kornizës metalike / Ankorat e mburojës / Kunjat e mburojës / Vida vetë-shpuese / Bulonat heks / Dado / Rondelet / Kllapat fotovoltaike etj. Mirë se vini për vizitë në terren në çdo kohë.

 • 5 njësitë prodhuese
 • Shumë linjat e prodhimit të trajtimit të sipërfaqes
 • ETA, ICC, CE, UL, FM dhe ISO9001 CERTIFIKIMI
 • Zotërimi i zinxhirit industrial garantojnë cilësi të lartë dhe dërgesë të shpejtë

Produktet

 • shufra me fileto din 975
 • Përparësitë e FIXDEX

  Linjat e prodhimit të trajtimit me shumë sipërfaqe
  shkalla më e madhe e prodhimit në Kinë me sipërfaqe prodhimi 300,000㎡
  Pajisjet profesionale të testimit dhe inxhinier profesional i kontrollit të cilësisë
  Sistemi i MASH, dhe funksionimi i punishtes është vizual.
  Fabrika e certifikuar nga ETA, ICC, CE, UL, FM dhe ISO9001
  Marka ndërkombëtare në pronësi të pavarur FIXDEX

 • Fabrika e kapëseve të galvanizuar

Kryetari i FIXDEX-Mesazhi CECE

Grupi FIXDEX & GOODFIX po bëhet një partner i besueshëm për klientët

Kryetari i FIXDEX-Mesazhi CECE

Lajmet e fundit

Klientët tanë

Goodfix & FIXDEX do të fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve dhe teknologjisë, përmirësimin e automatizimit të pajisjeve, inovacionin dixhital dhe shërbimet sistematike, dhe është i përkushtuar për të përmirësuar produktivitetin dhe ofrimin e shërbimeve më të mira dhe zgjidhjeve përkatëse për industrinë e ndërtimit.Zgjeroni vitalitetin e ndërtesave dhe ndërmarrjeve me produkte të qëndrueshme dhe të sigurta.