dfc934bf3fa039941d776aaf4e0bfe6

ЗА НАС

GOODFIX & FIXDEX GROUP Националното претпријатие за висока технологија и гиганти, кое покрива над 300.000 ㎡со повеќе од 500 вработени, асортиманот на производи вклучува системи за пост-закотвување, системи за механичко поврзување, системи за фотоволтаична поддршка, системи за сеизмичка поддршка, инсталација, позиционирање и фиксирање на завртки системи и сл.

Ние не сме само професионален давател на решенија, туку и големо водечко производство за следново: Сидра со клинови (преку завртки) / шипки со навој / шипки со кратки нишки / шипки со двоен навој / хексадецидни завртки / Навртки / Завртки / Хемиски котви / Завртки за основа / Спуштање на сидра / Сидра за ракави / Сидра за метална рамка / Сидра за штитници / иглички за никулци / Завртки за самодупчење / Хексусни завртки / Навртки / Подлошки / Фотоволтаични држачи итн. Добредојдовте за посета на терен во секое време.

 • 5 производни единици
 • Мулти линии за производство на површинска обработка
 • ETA, ICC, CE, UL, FM и ISO9001 СЕРТИФИКАЦИЈА
 • Сопственик на индустриски синџир гарантираат висок квалитет и брза испорака

Производи

 • прачки со навој din 975
 • Предности на FIXDEX

  Линии за производство на повеќе површински третмани
  најголема производствена скала во Кина со производна површина 300.000㎡
  Професионална опрема за тестирање и професионален инженер за контрола на квалитет
  МЕД систем, а работата на работилницата е визуелна.
  ETA, ICC, CE, UL, FM и ISO9001 сертифицирана фабрика
  Меѓународен бренд во сопствена сопственост FIXDEX

 • фабрика за галванизирани сврзувачки елементи

Претседавач на FIXDEX-Порака CECE

Групата FIXDEX & GOODFIX станува доверлив партнер за клиентите

Претседавач на FIXDEX-Порака CECE

Последни вести

Нашите клиенти

Goodfix & FIXDEX ќе се фокусира на истражување и развој на производи и технологија, подобрување на автоматизацијата на опремата, дигитални иновации и систематски услуги и е посветен на подобрување на продуктивноста и обезбедување подобри услуги и соодветни решенија за градежната индустрија.Проширете ја виталноста на зградите и претпријатијата со издржливи и безбедни производи.