Фаза Ⅰ Фабрика

www.fixdex.com

Фабрика 1

Hebei Goodfix Industrial Co., Ltd.Зафаќа површина од 30.000 квадратни метри, главно произведувајќи секакви котви, вклучително и клинови, механички котви, хемиски котви, котви за ракави, котви за паѓање... со повеќе од 150 штабови.
Месечното производство на сидра е повеќе од 20 милиони комплети.