O Initia lata mai na faʻasalalau suʻesuʻega malosi e tetee atu ai i Saina

Na fa'alauiloa e Initia ni su'esu'ega e 13 e tetee atu i le lafoa'iina o oloa a Saina i le 10 aso

Mai ia Setema 20 ia Setema 30, i le na o le 10 aso, na filifili malosi Initia e amata suʻesuʻega e 13 anti-dumping i luga o oloa faʻatatau mai Saina, e aofia ai ata tifaga manino cellophane, filifili taʻavale, cores ferrite vaivai, trichlorisoiso Cyanuric acid, epichlorohydrin, isopropyl alcohol, polyvinyl. chloride pa'u resini, thermoplastic polyurethane, telescopic drawer slides, vacuum flask, vulcanized black, frameless glass fasteners (GOODFIX & FIXDEX e maua ai le taula tina, to'a ulu, hex bolts, hex nut, photovoltaic bracket etc...) ma isi oloa.

E tusa ai ma suʻesuʻega, mai le 1995 i le 2023, e 1,614 le aofaʻi o mataupu e tetee i le lafoaia na faʻatinoina faasaga ia Saina i le lalolagi atoa.Faatasi ai ma i latou, o atunuu pito i luga e tolu faitio / itulagi o Initia e 298 mataupu, Amerika e 189 mataupu, ma le Iuni a Europa e 155 mataupu.

I le su'esu'ega e tetee atu i le lafoa'iina e Initia e faasaga ia Saina, o alamanuia pito i luga e tolu o mea tau vailaau ma alamanuia oloa, alamanuia tau vailaau ma alamanuia oloa e le o ni u'amea.

M16x140 eta taula tina, tetee le lafoaia, Lafoaia, ma taula tina

Aisea ua iai le anti-dumping?

Fai mai Huo Jianguo, sui peresitene o le China World Trade Organization Research Association, afai e talitonu se atunuu o oloa faaulufale mai i isi atunuu e maualalo ifo nai lo lona lava tau maketi ma mafua ai le faaleagaina o pisinisi e fesootai i ai, e mafai ona amataina se suesuega e tetee atu i le lafoaia ma faamalosia. tau fa'asalaga.faiga e puipuia ai pisinisi e fesootai i totonu o le atunuu.Ae ui i lea, i le fa'atinoga, o faiga fa'ate'aina le lafoa'i o nisi taimi e fa'aleagaina ma avea ma fa'aaliga o le puipuiga o fefa'ataua'iga.

E fa'afefea ona tali atu kamupani Saina i le tetee a Saina?

O Saina o le numera tasi na afaina i fefaʻatauaʻiga puipuiga.Fa'amaumauga na tu'uina mai e le Fa'alapotopotoga o Fefa'ataua'iga a le Lalolagi o lo'o fa'aalia ai e o'o mai i le 2017, o Saina o le atunu'u na feagai ma le tele o su'esu'ega i le lalolagi mo le 23 tausaga soso'o, ma o le atunu'u fo'i na feagai ma le tele o su'esu'ega e fa'afeagai ai ma tupe. i le lalolagi mo le 12 tausaga sosoo.

A faʻatusatusa, o le numera o fefaʻatauaʻiga faʻatapulaʻaina faiga na tuʻuina atu e Saina e matua laʻititi lava.O faʻamaumauga mai le China Trade Remedy Information Network o loʻo faʻaalia ai mai le 1995 i le 2023, i totonu o mataupu tau fefaʻatauaʻiga na amataina e Saina faasaga i Initia, e naʻo le 12 mataupu e tetee i le lafoaia, 2 mataupu faʻafeagai, ma le 2 puipuiga, mo le aofaʻi e 16 mataupu. .

E ui lava o Initia sa avea pea ma atunuʻu na faʻatinoina le tele o suʻesuʻega e tetee atu ai i le lafoaʻiina e faasaga ia Saina, ae ua faʻalauiloaina le 13 suʻesuʻega faʻasaga ia Saina i totonu o le 10 aso, lea e tulaga ese lava le maualuga.

E tatau i kamupani Saina ona tali atu i le faamasinoga, a leai o le a faigata ia i latou ona auina atu i Initia pe a maeʻa ona tuʻuina atu le maualuga o le tau, e tutusa ma le leiloa o le maketi a Initia.O faiga e tetee atu ai i le lafoaia e masani lava ona tumau mo le lima tausaga, ae a mavae le lima tausaga e masani lava ona faaauau pea e Initia le tetee atu i le lafoaia o mea e ala i le toe iloiloga o le goto o le la.Se'i vagana ai ni nai tuusaunoaga, o le a faʻaauau pea le faʻatapulaʻaina o fefaʻatauaʻiga a Initia, ma o nisi o faiga e tetee atu ai i le lafoaʻiina o Saina na tumau mo le 30-40 tausaga.

M16x225 taula vailaʻau, taula vailaʻau, lafoai i fefaʻatauaʻiga faavaomalo, tulafono e tetee atu i le lafoaia

Pe mana'o Initia e fa'alauiloa se "taua fefa'ataua'iga ma Saina"?

Lin Minwang, sui faatonu o le South Asia Research Center i le Iunivesite o Fudan, fai mai ia Oketopa 8 e faapea, o se tasi o mafuaaga autu ua avea ai Initia ma atunuu ua faia le tele o faiga e tetee atu ai i le lafoaia o oloa e faasaga ia Saina, o le faatupulaia pea o le faaletonu o fefaatauaiga a Initia ma Saina.

O le Matagaluega o Pisinisi ma Alamanuia a Initia na faia se fonotaga ma le auai o le silia ma le sefulu ma le lua o matagaluega ma komisi i le amataga o le tausaga e talanoaina ai pe faʻafefea ona faʻaitiitia oloa faʻaulufale mai Saina e foia ai le faʻafitauli o le "le paleni o fefaʻatauaiga a Saina ma Initia."Fai mai punaoa, o se tasi o faiga o le faʻateleina lea o suʻesuʻega e tetee atu ai i le lafoaʻiina o Saina.O nisi tagata suʻesuʻe e talitonu o loʻo fuafua le malo o Modi e amataina se "faiga Initia" o se "tau fefaʻatauaʻiga ma Saina."

E talitonu Lin Minwang o le au faipule o Initia o loʻo mulimulitaʻi i manatu tuai ma talitonu o le le paleni o fefaʻatauaʻiga o lona uiga o le itu paʻu "mafatia" ma le vaega faʻasili "maua".E iai foʻi nisi tagata e talitonu e ala i le galulue faatasi ma le Iunaite Setete i le taofiofia o Saina i tulaga tau tamaoaiga, fefaʻatauaʻiga ma fuafuaga, e mafai ona latou ausia le sini o le suia o Saina e avea ma "falegaosimea a le lalolagi."

E le o ogatusa nei mea ma le tulaga tau atina'e o le tamaoaiga ma fefa'ataua'iga i le lalolagi atoa.E talitonu Lin Minwang, ua silia ma le lima tausaga o faia e le Iunaite Setete se taua tau fefa'ataua'iga ma Saina, ae e le'i afaina tele ai fefa'ataua'iga a Sino ma Amerika.I se isi itu, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga a Sino-US o le a oʻo i se faʻamaumauga maualuga i le 2022. $ 760 piliona.E fa'apena fo'i, o fa'asologa o fefa'ataua'iga a Initia talu ai e fa'asaga ia Saina na toetoe lava a tutusa i'uga.

E talitonu Luo Xinqu o oloa Saina e faigata ona sui ona o le maualuga ma le tau maualalo.Fai mai a ia, "E faavae i luga o lo matou poto masani i le faia o mataupu Initia (kamupani Saina e tali atu i suʻesuʻega e tetee atu i le lafoaia) i le tele o tausaga, o le tulaga lelei o oloa a Initia, tele ma ituaiga eseese e le mafai ona faʻamalieina manaʻoga i lalo.Mana'oga fa'apisinisi.Ona o oloa a Saina e maualuga ma maualalo le tau, e tusa lava pe a maeʻa le (anti-dumping) faiga, e ono iai pea le tauvaga i le va o Saina ma Saina i le maketi a Initia.

M10x135 taula vailaʻau, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, tiute faʻafefe 2023, faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi


Taimi meli: Oke-11-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: