Le aoina aupito lata mai ma sili ona atoatoa o auala totogi Rusia

GOODFIX & FIXDEXtaula tina (e ala i le fa'amau) fa'amaufesoasoani

I le taimi nei, e masani lava, o faletupe uma i Rusia e tatau ona toe iloilo ma le lima.O oloa ma'ale'ale e le mafai ona fa'aulu i totonu o le teugatupe, ma e fai lava si umi o le tu'i taimi mo le ulufale i totonu o le teugatupe.O faʻamatalaga o le a eseese i faletupe taʻitasi ma itulagi taʻitasi (ua lipotia mai o le Kunlun account) Ua le mafai ona aoina mo ni nai aso).

e ala i le u'amea, U'u Taula Fa'au, Eta Fa'amaonia Taula Tau

E na'o le RMB totogi e lagolagoina, ma e toetoe lava a le mafai ona tatalaina se tala fou i le taimi nei.(la'au filo / din975)

Faletupe o Saina: O loʻo avea pea ma fesoʻotaʻiga autu mo le aoina o tupe totogi, ae o le faiga faʻavae o le aoina o tupe o loʻo faʻapupulaina foi.O le tele o tagata fa'atau o le a feagai ma tulaga na logoina ai e le faletupe e mauaina le teugatupe o le totogi.Pe a tuʻuina atu pepa mo le toe iloiloga o tala, o le faletupe e mauaina o le a Afai o le mea (oloa) e maʻaleʻale pe o pepa e le o tausisia, o le a toe faʻafoʻi le tupe pe a toe faʻafoʻi le poloaiga.

E le gata i lea, i totonu o faletupe tetele e tolu o loʻo faʻatautaia nei tupe totogi RMB mai Rusia i Saina, China Construction Bank ma le ICBC ua taofia a latou pisinisi faletupe.O le mea lea, o pisinisi uma o teugatupe a le ofisa o loʻo faʻatautaia nei e le Faletupe o Saina, lea e sili ona tuai i totonu o faletupe uma a Peretania ma Saina.Toeitiiti lava o lo'o pipii uma i le ofisa autu a'o fa'atali se iloiloga.

Fa'amea Fa'amea Fa'amea, U'auli U'amea Uila, U'a U'amea U'amea Mamalu

E na'o le taimi nei e talia e le CCB tagata fa'atau o lo'o i ai nei, ma e toetoe lava a le mafai ona tatalaina se tala fou(fa'amau fa'amau)

China Construction Bank: Ua taofia atoa e le CCB lana pisinisi o teugatupe a le lala sooupu ae na'o le CCB o lo'o fa'agaioia le faletupe e mauaina.Talu ai ona ua taofia atoa lana pisinisi faletupe, e tusa ai ma manatu faaalia, o le saoasaoa o le totogiina o le CCB o le taimi nei e sili ona vave.Peita'i, e tusa ai ma le faiga o fa'amaumauga, e fai lava si sa'o o le iloiloga a le China Construction Bank.O nisi vaega e le o toe lagolagoina pisinisi totogi muamua, ma e tatau ona tuuina atu pepa ta'utinoga o le tiute i fafo.

ICBC: E pei o le China Construction Bank, ua taofia atoa lana pisinisi faletupe.O lo'o i ai le maualuga o le tausisia o mana'oga ma le avanoa vaapiapi.E na'o tagata fa'atau tetele o lo'o iai.E fa'ailoa atu ai fo'i i tagata fa'atau laiti uma o lo'o iai, o le a le toe fa'atautaia pisinisi fa'atatau.

O isi faletupe a le atunuu: e pei o le Faletupe o Faatoaga a Saina, Faletupe o Fesootaiga, Faletupe CITIC, ma isi. Afai o oe o se tagata faʻatau tele o nei faletupe, o le toʻatele oi latou e mafai lava ona talia le RMB lafo mai Rusia.O le faletupe sui o le Faletupe o Saina i le taimi nei.

O nei faletupe o loʻo lipotia mai i le taimi nei o le faʻaogaina o aitalafu e sili atu le vave nai lo le Faletupe o Saina, ae o le faigata o le faʻamaonia o le faʻauluina o teugatupe ua matua faateleina.O le puleaina o tulaga lamatia e masani ona faʻaosoina, e mafua ai le toe totogi ma toe faʻafoʻi pe a maeʻa ona taunuʻu tupe.

O isi faletupe i le lotoifale: e pei o Tailong Bank, Mintai Bank ma isi faletupe faapisinisi i nuu i tua.Ona o nei faletupe o loʻo i ai le tele o manaʻoga mo tagata faʻatau, fai mai o nisi nofoaga e mafai foi ona talia le tatalaina o tala fou.Talu ai e laiti i latou ma e le tele ni pisinisi i fafo, mo nei faletupe faapisinisi i tua, afai lava e le toe faafoi e le faletupe o le sooupu le teugatupe, e tatau ona toe iloilo ia teugatupe.Ae ui i lea, e sili atu le faigofie ona ulufale i le teugatupe nai lo se faletupe a le atunuu.

u'amea fa'ameamea, U'a'ai Pu'upu'u Fa'a'au, Pa Fa'a'ai

E na'o rubles totogi e lagolagoina, ma e mafai ona tatalaina tala fou i le taimi nei.(B7 laau)

Hunchun Rural Commercial Bank: E tatau ona e alu i le fata o le ofisa autu o Hunchun poo le lala o Changchun mo se faatalanoaga.Faatumu le faatumu o le muai iloiloga o le tala i le amataga, ma o le a faamaeaina le muai iloiloga i totonu ole 1-2 aso faigaluega.

I le tulaga o le filiga tatau pe a uma ona pasia le suʻega muamua, o le a galulue faʻatasi le faletupe ma le SF Express, tuʻuina atu poloaiga e ala i le SF Express's Fengchuang platform, ma tuʻuina atu le aufaigaluega a le SF Express e o atu i le nofoaga o le kamupani e puʻeina vitio ma puʻeina ata ma tagata faaletulafono.

A maeʻa le suʻesuʻega tatau, o le a logoina e le faletupe le atinaʻe ma faia se taimi mo se faʻatau faapitoa e tatala ai se teugatupe.O lo'o iai le fa'amoemoe e tusa ma le 2 masina le fa'asologa.

Hunchun Bank o le a tatalaina le RMB ma le ruble accounts mo atinaʻe i le taimi e tasi, ae leai se faletupe i luga ole laiga mo faʻamatalaga ruble.O le fa'amalieina ma le fa'atau atu o fefa'ataua'iga o le a fa'atautaia e ala ile tu'uina atu o tusi lesona.Ole a tu'uina atu pepa fa'akomepiuta fa'asalalau pepa mo le fa'amalieina ma le fa'atau atu o tupe mai fafo ma le fa'amomoli ma le fa'amomoli o tupe.

O le fa'asilasilaga lata mai e amata mai ia Mati 25, 2024, o le a totogi tupe fa'amomoli i tua atu o le 3‰ o le aofa'i e lafo, ma le itiiti ifo i le 50 yuan i le fefa'atauaiga.O le tatalaina o teugatupe masani a kamupani e le manaʻomia se tagata faufautua.E mafai ona e fa'afeso'ota'i sa'o le International Department of Hunchun Rural Commercial Bank e tatala ai se teugatupe e leai se totogi.

https://www.fixdex.com/b7-threaded-rods/

Suifenhe Rural Commercial Bank: E mafai ona e alu i le fata o Suifenhe Head Office mo se faatalanoaga, ma e lagolagoina foi le tatalaina o teugatupe a molimau mamao pe a mae'a le filiga mamao.(sikula sima)

A maeʻa ona tatalaina le teugatupe, o le a tuʻuina atu le faʻamatalaga faʻamatalaga ma le talipupuni USB i luga o le initaneti i le kamupani.E leai foi se faletupe i luga ole laiga mo tupe ruble, ae o le fesuiaiga o tupe mai fafo e faavae i le tau o le Faletupe o Saina.O le taimi nei e leai se totogi o le fa'afoeina mo le totogiina atu o tuaoi, ma e le o iloa pe o le a totogi i le lumana'i.

E le gata i lea, talu ai e leai se teugatupe i luga ole laiga mo faʻamatalaga ruble, o le mea moni o le tagata faʻaoga e le lelei, ma e manaʻomia e kamupani ona mafaufau lelei aʻo leʻi tatalaina se teugatupe.

si'u-si'u

Lagolagoina o le ruble ma le RMB aoina, e matua faigata lava ona tatala se teugatupe.(puipui photovoltaic )

Kunlun Bank: I le taimi nei e na'o fa'amatalaga fa'apitoa a le Faletupe o Kunlun.O fa'amatalaga fa'akomepitiki na ta'ua muamua ua taofia le aoina o tupe totogi ta'itasi.E le o iloa i le taimi nei tulaga manaomia o le tatalaina o teugatupe faaletino a le Kunlun Bank.O lo'o fa'ailoa mai e mana'omia le teuina o le sefulu miliona ma le tupe fa'aalu e silia ma le 100 miliona ina ia agava'a ai.O le tatalaina o teugatupe a le faletupe e fa'aaogaina se faiga fa'aagaga, ma o le a teena le ulufale e aunoa ma se fa'aagaga.

VTB Shanghai Branch: O le faletupe lea na fesiligia talu ai nei.E mafai e le VTB ona fa'aoga kamupani i fafo e tatala ai fa'amatalaga a le NRA i le taimi e tasi, ma e mafai fo'i ona fa'aoga kamupani i totonu o le atunu'u e tatala ai fa'amatalaga a le atunu'u.

Ae peita'i, afai e tatalaina e se kamupani i fafo se NRA account i le VTB Shanghai Branch, ona o le a'afiaga o fa'asalaga, o tupe lafo i faletupe i totonu o le atunu'u e ala i lenei teugatupe e ono te'ena e le faletupe e mauaina, o lea e fautuaina pea le tatalaina o se teugatupe e ala i se kamupani i totonu o le atunu'u. .

I le taimi nei, o tala na tatalaina e ala i le VTB Shanghai Branch e le mafai ona totogi mo se taimi le tumau i faletupe i fafo e ese mai i Rusia ma Belarus.Mo le fa'amautu o le RMB i le va o Saina ma Rusia, e mana'omia uma e le au totogi ma tagata totogi ni fa'amatalaga VTB ma fa'atautaia le fa'ai'uga o tuaoi e ala i le VTB i totonu.Ma o le faʻamautuina o ruble e lagolagoina uma faletupe Rusia.

E tatau ona maitauina o le saoasaoa o le tatalaina o le tala VTB e faʻalagolago i le gafatia o tagata faʻatau Rusia e faʻalauiloa.Afai e te talosaga e ala i se tagata faufautua i totonu o le atunuu, e faaopoopo atu i le totogiina o pili maualuga, e tatau foi ona e faatali mo le itiiti ifo i le 2 masina pe sili atu foi.

Solarexpo photovoltaic bracket, fa'apipi'i solar, puipui sola, puipui photovoltaic

Paypal: Mo fefa'ataua'iga e-fefa'ataua'iga fa'a-feso'ota'iga la'ititi tupe US tala, e mafai e tagata fa'atau a Rusia ona tu'uina atu tala Amerika e ala i le Paypal ona fa'amautu lea i le RMB.(solar bracket & solar fixing)

Pepa fa'aeletonika: O pusa fa'aeletonika a Rusia e pei o Qiwi, Webmoney, Yandex.Money, ma isi o auala masani e totogi ai tagata Rusia.

Masalo o le fai atu i tagata fa'atau e tatala se teugatupe a Saina i le lotoifale mo le fa'amomoli o se auala vave.

Ma le mea mulimuli, e fautuaina e te faʻatali seʻia oʻo ina maua le totogi o le poloaiga aʻo leʻi lafoina, ma manatua e puipuia au lava aia tatau ma mea e fiafia i ai.


Taimi meli: Apr-03-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai: