Fa'atalanoaina e le Xinhua News Agency!FIXDEX & GOODFIX o le a tausisi i le faava o malo ma totonu o le atunuu ta'amilosaga lua, fa'ateleina le fa'atulagaina o fefa'ataua'iga i fafo, ma taumafai e avea ma paionia o tupe maua mai fafo!

I le feagai ai ma le malosi o le faʻavaivaia o manaoga mai fafo, o fefaʻatauaiga a loʻu atunuu i fafo na feagai ma faigata.E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu e le Pulega Lautele o Tiute ia Aperila 13, i le kuata muamua o le 2023, o le aofaʻi o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo o oloa a loʻu atunuu e 9.89 trillion yuan, ma o le aofaʻi o le tuputupu aʻe na suia mai se faʻaititia laʻititi o. 0.8% tausaga i lea tausaga i masina muamua e lua o lenei tausaga i se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 4.8%..

Na taʻua e Lv Daliang, le faatonu o le Matagaluega o Fuainumera ma Suʻesuʻega a le Pulega Lautele a le Ofisa o Tiute, “I le kuata muamua o lenei tausaga, o le faaulufale mai ma le auina atu i fafo o fefaʻatauaʻiga i fafo na amata faʻasolosolo ma faʻaleleia i lea masina ma lea masina.E tusa ai ma faʻamaumauga a le aganuʻu, o le aofaʻiga o le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o oloa a loʻu atunuu i le kuata muamua o le 9.89 trillion yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 4.8% Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo e 5.65 miliona yuan, o se siitaga o le 8.4% tausaga ma lea tausaga.O oloa faaulufale mai e 4.24 trillion yuan, o se siitaga o le 0.2% i lea tausaga ma lea tausaga.I le 2019, na faʻavaeina ai le faʻavae mo le faʻalauiloaina o le mautu ma le faʻaleleia o le tulaga lelei o fefaʻatauaiga i fafo.

FIXDEX & GOODFIX Fa'atalanoaina e le Xinhua News Agency

 

I le tulaga o paaga fefaʻatauaʻiga, i le kuata muamua, sa faʻaauau pea ona faʻatumauina e ASEAN lona tulaga o se paaga fefaʻatauaʻiga tele a loʻu atunuu.

I le 2023, o le a iai le 1,700 nofoaafi vaʻavaʻavaʻa i le auala fou i sisifo o le sami i le aso 17 o Mati, o se siʻitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 26%, ma o le sini mo le kuata muamua o le a maeʻa i luma o le faʻatulagaga.

I le aso 15 o Fepuari, i le agaosi mea fa'amaui le Itumalo o Yongnian, Handan City, Hebei Province, tagata faigaluega na faʻapipiʻiina ma faʻasalalau oloa ma meafaigaluega i totonu o le fale faʻapolopolo atamai.

Itumalo o Yongnian, Handan City, Hebei Province ua lauiloa o le "Fastener Capital of China", maHebei goodfix Industrial Co., Ltd.o se tasi o pisinisi sili.

 O le umiaina o le 5 fua tele gaosiga iunite ma sili atu i le 500 tagata faigaluega, o se tasi o fua tele gaosiga i Saina mo letaulamau'amea filo.meafaigaluega ma fa'amau fa'ato'aga fa'ato'agataula tina,u'amea filo,taula vailaau,faapau i le taula.Photovoltaic Bracket

 

Ma Chunxia, ​​pule sili o Hebei Goodfix Industrial Co., Ltd. fai mai, "Ia Mati i lenei tausaga, i lalo o le faamaopoopoina a le malo, matou o atu i fafo faatasi ma le tele o pisinisi, o atu i Siamani e auai i le faaaliga ma manumalo manuia i se poloaiga. o le 3 miliona tala Amerika, lea na saofagā i le atinaʻeina tumau o fefaʻatauaiga a le kamupani i fafo.Ua uma ona faataatia le faavae mo le faalauteleina.O le taimi nei o loʻo gaosia e le kamupani i le malosi atoatoa e faʻataunuʻu atoatoa ai poloaiga mai maketi i totonu ma atunuʻu faʻavaomalo.


Taimi meli: Apr-14-2023
  • Muamua:
  • Sosoo ai: